Koning bezoekt stichting Jarige Job

Koning Willem-Alexander bezocht onlangs onze partner: stichting Jarige Job. De Rabobank Foundation was bij deze bijzondere ontmoeting.

Roelie van Stempvoort licht de samenwerking met Jarige Job toe: ‘De Rabobank Foundation richt zich van oudsher op het thema armoedebestrijding in het buitenland. Met ingang van dit jaar hebben we dit thema ook omarmd in Nederland. Eén op de negen kinderen wordt sociaal uitgesloten omdat het opgroeit in armoede. Deze kinderen zitten niet op een sport, niet op muziekles, gaan niet mee met schooluitjes en vieren nooit hun verjaardag. Wij willen deze kinderen helpen zodat ze wel kunnen sporten, op muziek- of dansles kunnen én hun verjaardag kunnen vieren. Daarom geeft de Foundation een donatie aan Jarige Job.’ 

Stichting Jarige Job zorgt dat de ouders voor hun kind een verjaardagsbox krijgen met alles erop en eraan: slingers, lekkers voor thuis, een traktatie voor de klas en de leraren en natuurlijk mooie cadeaus. Om er zeker van te zijn dat die ouders worden ondersteund die dit het meest nodig hebben, werkt Jarige Job samen met de Voedselbank. Van de gezinnen die daar geregistreerd staan is het duidelijk dat ze in financiële nood verkeren.

De Rabobank Foundation helpt Jarige Job door de stichting te steunen in haar werk en hieraan meer bekendheid te geven en door de aanschaf van verjaardagsboxen mogelijk te maken.

Bekijk de video

Contact

Rabobank Foundation

Office Address Croeselaan 18
3521 CB Utrecht
The Netherlands
Postal Address P.O. Box 17100, UC 079
3500 HG Utrecht
The Netherlands
Telephone +31 (0)30 216 2333

Stichting Jarige Job