Kunstzinnig restaurant Voorproefje geopend

Rabobank Maas en Waal en Rabobank Foundation zijn gezamenlijk betrokken bij het Toverbaltheater. In het begin om plannen te kunnen realiseren voor nieuwe huisvesting en onlangs voor de inrichting van het nieuwe restaurant.

In restaurant Voorproefje in Beneden-Leeuwen kunnen 100 gasten eten en genieten van een eetbeleving in combinatie met een kunstuiting. Zowel in de catering als in het bieden van diverse kunstuitingen zijn er werkplekken voor de medewerkers van het Toverbaltheater. Ina Cornelissen, directeur Toverbaltheater: ‘In het restaurant, de theaterwerkplaats, tijdens de voorstellingen en bij de diverse workshops, werken we samen met mensen zonder beperking.

We kijken naar de mogelijkheden van mensen in plaats van naar beperkingen. Door een gerichte scholing kunnen ze zichzelf ontwikkelen tot volwaardig medewerker. We hebben een eigen theaterzaal voor de drama-, muziek- en zanglessen. Verder gebruiken we deze ruimte ook voor theatervoorstellingen en workshops. Daarnaast zijn er diverse workshopruimtes voor beeldende lessen, het maken van decors en kleding en een winkel voor kledingverhuur. En nu dus ook een restaurant.’

Het Toverbaltheater is diep geworteld in de Maas en Waalse samenleving en Rabobank Maas en Waal maakt graag gebruik van  de talloze mogelijkheden die dit theater biedt. Regelmatig zijn zij te gast met klanten en medewerkers. Rabobank Foundation zet waar mogelijk de kunstzinnige creativiteit in tijdens grote feestelijke evenementen.

Iedereen is welkom in het Voorproefje, graag eerst reserveren.

Contact

Rabobank Foundation

Office Address Croeselaan 18
3521 CB Utrecht
The Netherlands
Postal Address P.O. Box 17100, UC 079
3500 HG Utrecht
The Netherlands
Telephone +31 (0)30 216 2333