Ondersteuning

Deze supportpagina geeft u de benodigde informatie voor het gebruik van het Rabo Corporate Connect Portaal.

Veelgestelde vragen over toegang tot Rabo Corporate Connect

De antwoorden op vragen over toegang tot Rabo Corporate Connect en de werking van de benodigde beveilingsmiddelen - de Rabo OnlineKey en Rabo Scanner - vindt u op deze pagina.

Service & Contact

In het onderdeel onderdeel Service & Contact vindt u de contactgegevens van Rabobank. Rabo Corporate Support is voor u beschikbaar om u te ondersteunen bij functionele en technische vragen over Rabo Corporate Connect en de onderliggende applicaties.

Handleidingen & software

Handleidingen en vereiste software om gebruik te kunnen maken van host-to-host betalingsverkeer vindt u in het onderdeel Handleidingen & software.

Specifieke handleiding voor Rabobank applicaties zoals Rabo Cash Management, Rabo Trade Access en Supplier Finance, vindt u nadat u bent ingelogd op het Rabo Corporate Connect Portaal.

Systeemvereisten

Het onderdeel Systeemvereisten bevat informatie over de ondersteuning van internet browsers en besturingssystemen.

Formaten

Formaatbeschrijvingen van de ondersteunde import- en exportformaten vindt u in het onderdeel Formaten.

Dit onderdeel geeft ook meer informatie over de Rabobank formaten testservice.